Meniu

vineri, 17 august 2012

Pensiunea Heidi din Vartop

 
Pensiunea Heidi, este situata in Satul de Vacanta Vartop - Arieseni, la limita dintre jud. Bihor si jud. Alba, pe Dn 75, la 110 km de Oradea, 150 km de Deva, 160 Km de Cluj si 130 Km de Alba Iulia.
Constructia este asezata la 200 m distanta de Partia de ski Vartop ( veche ) si 100 m distanta fata de "Partia Piatra Graitoare" (telescaun), loc frecventat de turisti atat iarna cat si vara.
Pensiunea este clasificata la 2 margarete si este construita in anul 2004, fiind dotata cu 9 dormitoare, 8 camere cu cate 2 locuri si 1 camera cu 4 locuri, 7 bai, living, bucatarie, avand in total 20 locuri de cazare.
Dintre camere 5 sunt dotate cu baie proprie, iar celelalte au la dispozitie cate o baie pe fiecare etaj.
Servicii:
- bucatarie utilata la dispozitia turistilor
- incalzire centrala,
- apa calda si rece permanent,
- televizor cu cablu in fiecare camera.
- internet gratuit wireless
- gratar si balansoar in curte,
- ciubar de baie cu apa calda (jacuzzi), instalat in zapada
- de aici puteti inchiria Atv-uri pentru excursii si iarna echipament de partie.
- parcare gratuita
- ghid turistic, asistenta turistica

E placut ca, dupa un mic dejun copios si o cafea savuroasa sau un ceai aromat, asa cum am fost obisnuiti la Pensiunea Heidi, sa urcam cu schiurile pe umar, in aerul tare si proaspat al diminetii pana la partie, unde ne vom pretrece intreaga zi zburand pe schiuri sau poate incercand a descifra tainele acestui minunat sport alb.
Dar, placerea cea mai mare e data de recompensa oferita de Pensiunea Heidi oaspetilor sai: caci ce altceva poti sa-ti doresti mai mult, cand te intorci de la partie cu obrajii imbujorati si cu gandul la un ceai de afine sau un vin fiert, decat sa te rasfeti savurand-le in timp ce te imbaiezi intr-un ciubar cu apa ferbinte. Amplasat unde altundeva decat afara, in fata cabanei, in aerul tare de munte, miros de brad si zapada din jur pana in genunchi.
O experienta unica si originala pe care orice oaspete al Pensiunii Heidi o merita din plin!

Camera Dubla Matrimoniala - 90 lei (Baie) - Camerele 2,3,4,5
Camera Dubla Matrimoniala - 60 lei - Camerele 6,7,8,9
Camera 4 Locuri - 110 lei (Baie) - Camera 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu